Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Уважаеми зрители, днес на брифинг бе представен Национален план

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Уважаеми зрители, днес на брифинг бе представен Национален план
Коментари Харесай

Слави: Нужно ли е човек, който е преминал през вируса, да се ваксинира? Какво ще се случи, ако се бие ваксина на заразен?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Уважаеми фенове, през днешния ден на брифинг бе показан Национален проект за имунизиране против ковид и като след всеки сходен брифинг въпросите са доста повече, в сравнение с отговорите. Дотук знаем, че България ще закупи към 13 милиона ваксини против ковид. Да. Защо 13 милиона, това по две дози на човек ли са, или не?

С тези думи Слави откри своето шоу по Телевизия 7/8 довечера.

Нужно ли е човек, който е минал през вируса, да се имунизира? Ако подобен човек откаже да се васкинира, ще му бъдат ли лимитирани правата, да вземем за пример да пътува свободно? Има ли проект по какъв начин да се реализира имунизация във време, когато вирусът продължава да се популяризира интензивно? Какво ще се случи, в случай че се бие ваксина на инфектиран? А има ли към този момент на пазара надеждна ваксина?, продължи шоуменът.

Зададох тук една част от въпросите, които ми хрумнаха, допускам хрумват и на вас толкоз. Само че няма кой да дава отговор на тия въпроси, има някаква информация, закупено е това, направено е това, и ние като някакви телета слушаме тука и би трябвало да се съобразяваме, или да споделяме, да, по този начин е, да махаме с глава. Защо ли живеем в народна власт, откакто не може да задаваме тези въпроси или в случай че ги задаваме, няма кой да дава отговор, сподели още Слави Трифонов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР